O nas

Postanowiliśmy połączyć nasze zamiłowania i stworzyć miejsce, gdzie możemy dać upust naszej kreatywności i wokalnej ekspresji. Tworzymy audiobooki, słuchowiska, e-booki – do każdego projektu wkładamy całe serce oraz wszystkie emocje, które zawieramy w naszych głosach. Naszym celem jest dostarczanie rozrywki, relaksu, wymiar edukacyjny na pewno też się znajdzie! Marzymy o tym, żeby rozszerzać naszą działalność. Zapraszamy do naszego małego świata, w którym tworzymy całe światy jedynie za pomocą naszych głosów!

Paweł Wódczyński

Najpiękniejszy głos naszego zespołu 🙂 Paweł dzięki swojemu aktorskiemu doświadczeniu, które tworzy nieprzerwanie na scenach polskich oraz zagranicznych od 2002 roku, posiada zdecydowanie nieprzeciętny głos! W ułamku sekundy potrafi zmienić swoją barwę z lektorskiej w rozgadanego starca, wesołe dziecko czy obcokrajowca z mocnym akcentem. Jego wyobraźnia nie ma granic. Nagrał mld słów, mln zdań, setki bajek, legend, słuchowisk oraz audiobooków. Dodatkowo Paweł jest „trenerem głosu” prowadząc warsztaty emisyjno - lektorskie, kolekcjonuje książki oraz korki od wina.

Kaja Wyrozumska

Ania Tekla Witoszek

Dla przyjaciół Tekla - te pajęcze imię nie wzięło się z nikąd.. Tekla uwiła sobie sieć wielu barwnych pasji takich jak taniec, aktorstwo oraz sztuka chodzenia na szczudłach. Swój talent taneczny oraz szczudlarski zaprezentowała tam gdzie wzrok z Poznania nie sięga- min. we Francji, Japonii czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich. W Fundacji wszystko organizuje gibko, zwinnie i rytmicznie z wielką precyzją i wykończeniem każdego ruchu. Zawsze wyprostowana dumnie kroczy ramię w ramię z całym zespołem. Możesz na niej polegać i Ty!

Łukasz Wolff

Człowiek orkiestra, złota rączką, agent od zadań specjalnych. Dla Łukasza nie ma rzeczy niemożliwych, a hasło „nie da się” w jego słowniku nie istnieje. Z zamiłowania jest aktorem, wokalistą oraz biegaczem. W szeregach zespołu Nasze Czytanie pełni funkcję lidera, ale i partnera. Do jego zasług należą bajecznie kolorowe grafiki, opowiedziane i nagrane bajki oraz niezłomność w poszukiwaniu nowych kontaktów i zleceń.